Scriere proiecte

Accesarea fondurilor europene nerambursabile poate fi o oportunitate valoroasă pentru companiile care doresc să își dezvolte afacerile și să își atingă obiectivele de afaceri pe termen lung. Cu toate acestea, procesul de obținere a finanțării poate fi complex și dificil. Din acest motiv, multe companii aleg să apeleze la serviciile de consultanță specializate, precum cele oferite de ARRA Consulting, care le pot ajuta să acceseze fondurile nerambursabile cu mai multă ușurință și succes.

Este important de precizat că serviciile noastre acoperă întreaga plajă a liniilor de finanțare, nu doar a celor prezentate pe site. În general, prezentăm programele cele mai populare, dar cunoștințele noastre includ și linii de finanțare de nișă.

Printre activitățile specifice incluse în serviciile de consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile se numără: identificarea sursei de finanțare, verificarea îndeplinirii condițiilor de eligibilitate, elaborarea dosarelor cererilor de finanțare în formatul prevăzut de Ghidul Solicitantului de finanțare, întocmirea anexelor cererii/cererilor de finanțare așa cum sunt prevăzute în Ghidul Solicitantului de finanțare, întocmirea de analize și studii necesare pentru fundamentarea cererii/cererilor de finanțare, în conformitate cu criteriile de eligibilitate impuse de programul de finanțare prin Ghidurile Solicitantului (planuri de marketing, planuri de afaceri, analize cost – beneficiu, etc.)

Vă oferim servicii complete de accesare a fondurilor europene nerambursabile, începând de la ideea de proiect și până la rambursarea cheltuielilor. De asemenea, vă putem oferi și asistență pe parcursul monitorizării proiectului, în colaborare cu autoritatea de management a programului de finanțare.

Pentru a obține finanțare prin intermediul fondurilor europene nerambursabile, companiile trebuie să depună o cerere de finanțare care să fie în concordanță cu cerințele specifice ale programului de finanțare. Procesul poate fi complex și poate necesita cunoștințe specializate și experiență în acest domeniu. Prin urmare, serviciile pe care le oferim pot fi de mare ajutor în acest proces.

Putem ajuta companiile să identifice proiectele care pot fi finanțate prin intermediul fondurilor europene nerambursabile și să dezvolte ideile de proiect în conformitate cu cerințele specifice ale programului de finanțare. De asemenea, vă putem oferi ajutor în întocmirea documentației necesare, precum planuri de afaceri, planuri de marketing, analize cost-beneficiu și alte studii necesare pentru a fundamenta cererea de finanțare.

În plus, vă putem oferi și asistență pe parcursul implementării proiectului, pentru a se asigura că toate cheltuielile sunt în concordanță cu cerințele specifice ale programului de finanțare și că beneficiarul primește toate informațiile și suportul necesare pe tot parcursul procesului de implementare a proiectului.

Cu serviciile de consultanță specializate oferite de noi, companiile pot beneficia de experiența și cunoștințele specializate ale experților în domeniul accesării fondurilor europene nerambursabile, ceea ce poate crește șansele lor de succes în obținerea finanțării.

De aceea, dacă sunteți în căutarea unei companii specializate în accesarea fondurilor europene nerambursabile, ARRA Consulting este o alegere excelentă. Cu o vastă experiență în acest domeniu și o echipă de experți dedicată, vă putem ajuta să dezvoltați ideile de proiect și să obțineți finanțarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele de afaceri.