Despre noi

În procesul de accesare a fondurilor europene și naționale există trei elemente esențiale pentru a reuși: experiența, răbdarea și perseverența. Experiența o avem noi, răbdarea și perseverența țin doar de dumneavoastră. Dacă vom reuși să punem la un loc aceste trei calități, reușita rămâne doar o chestiune de timp. Diversitatea și complexitatea proiectelor, la care am avut onoarea să lucrăm, sunt elementele care stau la baza experienței noastre. A fost necesar să ne specializăm în domenii și etape de activitate diferite, astfel încât să putem acoperi întreaga plajă a finanțărilor nerambursabile. Pentru a ajuta I.M.M.-urile să se dezvolte sunt necesare cunoștințe economice solide, dar și o bună conlucrare cu partenerii noștri, o relație ce este obligatoriu să fie construită pe încredere și respect. Am considerat întotdeauna, și vom continua să considerăm, că cei care aleg serviciile noastre sunt partenerii noștri, nu clienții noștri, asta pentru că nu vă vindem nimic, ci construim și evoluăm împreună.

Drumul către succes ne-a fost ușurat de cunoștințele dobândite în anii de studiu petrecuți la Academia de Studii Economice din București, fapt pentru care putem spune că nu a fost întâmplătoare alegerea acestui domeniu de activitate. Ne place ceea ce facem, dar cel mai mult ne încurajează și ne dă puterea de a merge mai departe satisfacția de pe chipul partenerilor alături de care am reușit să implementăm proiecte din toate domeniile de activitate.

Construim planurile de afaceri alături de partenerii noștri, cu transparență totală, beneficiile fiind resimțite în perioada de implementare a proiectului. Este foarte important ca întregul plan să se plieze perfect pe posibilitățile și nevoile antreprenorului. Este mai grav sa obții finanțare și să fii nevoit să o rambursezi, decât să nu o obții. Așa că, doar împreună putem construi un plan de afaceri viabil.