Cursuri I.T.

Cursurile de digitalizare pot fi o soluție excelentă pentru a vă asigura că angajații sunt pregătiți pentru a face față provocărilor tehnologice din industrie. Aceste cursuri pot ajuta la dezvoltarea unor competențe cheie, cum ar fi utilizarea instrumentelor de colaborare online, utilizarea programelor de analiză de date și înțelegerea conceptelor de securitate cibernetică.

În plus, cursurile de digitalizare pot ajuta la îmbunătățirea comunicării interne și la creșterea eficienței proceselor de afaceri. Angajații care sunt pregătiți în domeniul digitalizării pot colabora mai ușor și pot lucra mai eficient, ceea ce poate duce la o creștere a productivității și a profitabilității companiei.

Pe lângă beneficiile pentru companie, cursurile de digitalizare pot fi și o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea profesională a angajaților. Aceste cursuri pot ajuta angajații să își dezvolte competențe și abilități noi, ceea ce poate duce la o creștere a încrederii și a satisfacției în munca lor.

Digitalizarea este importantă într-o varietate de domenii, de la afaceri și finanțe, până la sănătate și educație. Iată câteva exemple de domenii în care digitalizarea este esențială:

Afaceri și finanțe – digitalizarea este esențială pentru a îmbunătăți procesele de afaceri și pentru a crește eficiența în domenii precum gestionarea relațiilor cu clienții, contabilitatea și administrarea personalului. De asemenea, digitalizarea a deschis oportunități noi în domeniul fintech, cum ar fi plățile electronice și criptomonede.

Sănătate – digitalizarea joacă un rol important în îmbunătățirea asistenței medicale și a proceselor de diagnostic și tratament. De exemplu, utilizarea tehnologiilor de telemedicină poate permite medicilor să comunice cu pacienții și să le ofere asistență medicală în timp real, indiferent de locația acestora.

Educație – digitalizarea a revoluționat modul în care educația este livrată și consumată. De la cursuri online la platforme de învățare automată și aplicații educaționale, digitalizarea a creat noi oportunități pentru a accesa informații și pentru a dezvolta competențe.

Retail – digitalizarea a adus o schimbare semnificativă a modului în care produsele sunt achiziționate și comercializate. Magazinele online, plata cu cardul și tehnologiile de personalizare a experienței de cumpărare sunt doar câteva exemple de moduri în care digitalizarea a revoluționat industria retail.

Transport și logistică – digitalizarea este esențială pentru a îmbunătăți procesele de logistică și a optimiza transportul și distribuția bunurilor. De la sisteme de urmărire a expedierilor la tehnologii de optimizare a rutei, digitalizarea a adus o serie de îmbunătățiri semnificative în acest domeniu.

Având în vedere aceste aspecte a fost deschisă o linie de finanțare prin P.N.R.R. sub numele de „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, dedicată I.M.M-urilor. Intervenția are drept obiectiv să sprijine IMM-urile din România să își recalifice forța de muncă în domenii tehnice cheie (programare/coding, data analytics, cyber-security, computer-assisted design, additive manufacturing). Prin această intervenție se vizează atât creșterea competitivității forței de muncă, cât și a firmelor.

Concret, prin această linie de finanțare I.M.M.-urile din toate domeniile vor beneficia de cursuri plătite integral prin această linie de finanțare, pentru perfecționarea sau recalificarea angajaților lor, în limita a 17.000 de euro. Fiecare angajat cu contract individual de muncă (cu normă întreagă sau cu timp parțial) poate beneficia de mai multe cursuri în cadrul programului. Cursurile vor fi din următoarele domenii:

– Internet of things

– Cloud technologies

– Big data

– Învățarea automată

– Inteligența artificială

– Automatizarea proceselor robotice

– Blockchain

– Cyber-Physical Systems

– Additive manufacturing

Pentru a fi eligibile firmele nu trebuie să aibă datorii la stat și să nu fie în dificultate.

Dacă doriți ca și compania dumneavoastră să beneficieze de această oportunitate, vă putem ajuta cu toată documentația necesară. Tariful pe care îl percepe compania noastră este de 500 de lei pentru întocmirea și depunerea dosarului și 5% din valoarea cursurilor de care veți beneficia, după semnarea contractului cu finanțatorul.

Vă recomandăm să vă grăbiți, întrucât linia de finanțare este deschisă deja, iar locurile sunt limitate. Ne puteți contacta la numărul de telefon +4 0751 011 411 sau la adresa de e-mail office@arra.ro.